Robin

Tafel

829

Robin

Tafel

vanaf

829

Niets zo gezellig als tafelen aan een ronde tafel. Deze Robuuste Robin eettafel uit de Bruuts collectie maakt dit zeker mogelijk. Met de keuze uit diverse onderstellen past deze tafel in elke interieur. Vervaardigd van Massief acaciahout een aanwinst voor jouw interieur.

Robin Tafel

Op zoek naar een ronde tafel? Dan is deze Robin uit de Bruuts collectie wellicht iets voor jou. Het blad is vervaardig van massief acaciahout, wat de tafel een robuuste uitstraling geeft. Deze tafel biedt diverse mogelijkheden in de keuze van onderstellen. Erg hip met de bolpoot twin of banister Leg. Stoer met de spider leg en landelijk met de pedestrial leg. Benieuwd naar alle mogelijkheden bezoek dan onze showroom. Wij helpen graag met het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!