Woodbury Giulia

Tafel

929

Woodbury Giulia

Tafel

vanaf

929

Wat een uitstraling heeft deze prachtige eettafel. Een sterke duurzame tafel gemaakt van acaciahout en volledig massief. De afgeronde hoeken geven deze tafel een extra stijlvolle touch. Weer z’n uniek model uit de Bruuts tafelcollectie.

Woodbury Giulia Tafel

Zoek je een eettafel met een unieke uitstraling en een moderne touch? Dan is deze Woodbury Giulia vast iets voor jou. De tafel is voorzien van een massief blad gemaakt van acaciahout. De afgeronde hoeken maken deze eettafel heel stijlvol. Dit model is verkrijgbaar in diverse formaten en volledig zelf samen te stellen. Bruuts heef een uniek concept waarbij je zelf de keuze maakt qua type onderstel. Maak een mooie combi met één van onze eetkamerfauteuils uit de collectie van UrbanSofa.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!