San Remo UrbanSofa

De prachtige San Remo UrbanSofa

San Remo UrbanSofa

De UrbanSofa San Remo is een van de bankstelconcepten die Lévora in zijn assortiment voert en die u kunt komen bekijken in onze showroom in Eindhoven. Gelegen aan de Kleine Dommel, direct bij de pittoreske Collse watermolen en fraaie natuur, vindt u onze winkel.

Dit banktype betreft een romantische Chesterfield met een Country & Lifestyle-achtige uitstraling. Het model kenmerkt zich vanzelfsprekend door de gecapitonneerde elementen. De San Remo wordt op diverse plekken zodanig bewerkt dat tussen de stof of het leer en de ondergrond een decoratieve kussenlaag ontstaat. Bij de UrbanSofa San Remo is deze techniek in tegenstelling tot bij onze andere modellen ook toegepast op het onderstel van de zitbank.

San Remo UrbanSofa, loungebank, hoekbank of……​

Wat het UrbanSofa bankstelconcept zo bijzonder maakt, is dat u verschillende standaard designaspecten met elkaar kunt combineren tot een unieke modeluitvoering. Een uitgekiend design ligt daaraan ten grondslag.

De San Remo kan daardoor worden gerealiseerd als Sofa-model, zijnde een rechte symmetrische zitbank. Hetzelfde design is echter ook toepasbaar op loungemodellen, al dan niet rond of in de vorm van een hoekbank. Door rugkussens in een specifieke uitvoering te bestellen, geeft u een persoonlijke draai aan uw bank. Kies onder andere uit Brooklyn, Casia of Presto en voorzie de San Remo UrbanSofa van een unieke look.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Kies nu uw kleur en materiaal​

Van Gallardo leder tot Belize Rose stof. Afgezien van het model en de uitvoering is misschien de kleur van de bank wel het element dat het meest kenmerkend is voor uw specifieke UrbanSofa San Remo. Daarmee waarborgt u dat uw bank past bij de rest van uw interieur. Niet minder dan 200 materialen staan u ter beschikking.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuzes, bezoek dan de showroom van Lévora. Onze vakkundige adviseurs helpen u graag. U kunt op zondagen bij ons terecht.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!