San Remo

Sofa

1095

San Remo

Sofa

vanaf

1095

Een echte eyecatcher, deze romantische landelijke San Remo met zijn prachtige vormen. Mooi met capitonnage, maar zeker zo mooi zonder. Deze bank is dan ook helemaal op jouw voorkeur af te stemmen. In diverse maten, opstellingen en kleur verkrijgbaar. Kies zelf hoe deze bank in jouw interieur past. Wij vertellen er in onze showroom graag meer over.

San Remo Sofa

Met de hand gemaakte capiton in het frame en armleuning een lust voor het oog, deze romantische chesterfield bank uit onze landelijke collectie. Heb je liever wat strakker, maar houd je wel van deze ronde vormen? Ook dat is mogelijk. Jij bepaalt namelijk zelf of en waar je de capitonnage toepast in deze bank. De San Remo is dan ook helemaal aanpasbaar naar jouw specifieke wensen. Ook heb je bij deze bank weer keuze uit verschillende soorten zitcomfort, maten en kleuren.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!