Urban Sofa bank

Urban Sofa staat voor maatwerk ten aanzien van de productie van zitbanken met een landelijk karakter. Meer dan 10 basismodellen vormen het beginpunt van uw reis die leidt naar uw specifieke droombank. Het 10-tal modellen kan worden uitgevoerd in meerdere opstellingen zoals een hoekbank, een symmetrisch sofamodel of een loungebank met heerlijk liggedeelte. Deze laatste opstelling is bovendien zowel in rechte als ronde vorm beschikbaar.

“Had dit model maar dit of dat.” Die uitspraak behoort nu tot het verleden. Want de Urban Sofa zitmeubelcollectie betreft een concept dat u alle mogelijkheden biedt om uw bank naar wens vorm te geven. ‘En de prijs dan?”.

Een Urban Sofa bank is betaalbaar geprijsd

Nadat u zich heeft georiënteerd in onze showroom heeft u inzicht in alle mogelijkheden die UrbanSofa u te bieden heeft. Allereerst staan u meer dan 10 basismodellen van landelijke banken van dit label ter beschikking. Ieder model is verkrijgbaar in meerdere soorten opstellingen zoals een rechte sofa, een hoekbank of loungeopstelling. Kies zelf uit diverse opties de juiste vormgeving van het rugkussen. Onze medewerkers helpen u vervolgens om het juiste materiaal en de juiste kleur te selecteren uit een pallet van ruim 200 mogelijkheden.

Maak nu een afspraak voor een bezoek in onze winkel

Voorkom keuzestress

Zoveel mogelijkheden om uw specifieke Urban Sofa bank te laten samenstellen, dat is natuurlijk overweldigend. In onze showroom tonen wij u hoe ieder model oogt en hoe iedere opstelling zit. We loodsen u door het woud van keuzemogelijkheden t.a.v. materialen en kleuren, zodat u een goede keuze kunt maken waar u niet meer over twijfelt.

Lévora is er voor uw zitcomfort.