UrbanSofa Venlo

Lévora is de grootste UrbanSofa dealer van Venlo

Wilt u stijlvol en comfortabel zitten tegen een betaalbare prijs? Kom dan langs vanuit Venlo in onze UrbanSofa showroom vol met sofa’s, zit-, hoek- en loungebanken. Allen voorzien van de fraaiste uitstraling gecombineerd met heerlijk zitcomfort.

Voor u in Venlo zijn wij de dichtstbijzijnde UrbanSofa Premium Store en Bruuts Premium Store in de buurt. Via de A67 kunt u ons in ruim een half uur bereiken. Aangezien wij ook op zondagmiddag geopend zijn, is een bezoek aan onze showroom de moeite meer dan waard. Combineer uw bezichtiging met een heerlijke wandeling in de pittoreske en natuurlijke omgeving van onze zaak. Lévora staat niet alleen voor zit- en wooncomfort, maar ook voor een fijn en inspirerend dagje uit.

Bezoek onze UrbanSofa-store in Venlo

Ons land kent diverse meubelboulevards waarvan een van de grootste in Eindhoven-Noord is gevestigd. Het is bekend dat menig consument een bezoek brengt aan de boulevard op Ekkersrijt. Ga gerust uw gang vanuit Venlo, maar vergeet niet om op de heen- of terugweg ook even een tussenstop te maken in de showroom van Lévora. U komt er toch langs.

Maatwerkbanken van UrbanSofa zijn voor u uit Venlo alleen in de buurt te bezichtigen in onze winkel. Als premium store bieden we u dan wel direct het complete assortiment aan. Samen met onze ervaren inrichters realiseren we de bankstelconfiguratie die bij u het beste past.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Een ongekend concept

Wat het UrbanSofa bankstelconcept voor u in Venlo zo bijzonder maakt, is de verhouding tussen kwaliteit, maatwerk en prijs. U kunt kiezen uit legio opstellingen en modellen, allen naar uw wens te voorzien van de stof die u prefereert. Zo ontstaat een uniek model waarvan er maar 1 is. En dat alles tegen een gunstige aanschafprijs. Door het elimineren van tussenhandel kan uw droombank direct vanuit de Lévora-winkel in de fabriek worden besteld. Daar gaat men direct voor u aan de slag.

Kom langs in de

showroom!