Brandon

Hoekbank

2295

Brandon

Hoekbank

vanaf

2295

Wat een topper is deze Brandons Sofa. Verkrijgbaar in diverse opstellingen en formaten. Past met zijn vormgeving in zowel een modern als landelijk interieur. Met de vele mogelijkheden een bank helemaal naar jouw wensen samen te stellen. Een bank met een mooie uitstraling en een geweldig zitcomfort met extra ondersteuning in de rug.

Brandon Hoekbank

Met deze krachtige stoere Brandon als hoekbank maak je jouw interieur af. Door zijn brede armleuning en oversteek bij de zitkussens krijgt de bank een speels effect. De Brandon heeft een hogere rugkussen, wat een heerlijk zitcomfort geeft. Of je nu gaat voor een grote hoek of u-bank, of een wat kleinere opstelling, het kan allemaal. Net als bij iedere bank van UrbanSofa bepaal jij zelf het formaat, kleur, opstelling en zitcomfort. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!