Merano

Sofa

995

Merano

Sofa

vanaf

995

De Merano is een bank met een eigentijds design. Een comfortabele bank die past in ieder interieur. Zijn brede armleuning en de bies met Franse stiknaad geven de bank een stoer uiterlijk. Een bank met het heerlijke zitcomfort van UrbanSofa. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en opstellingen. Met keuze uit een groot scala aan verschillende stoffen en materialen maak jij de Merano tot je eigen lifestyle bank.

Merano Sofa

De Merano met zijn brede armleuning en Franse stiknaad bies een bank met een eigentijds design en stoere uitstraling. Zoals je mag verwachten van UrbanSofa is ook dit weer een bank met een heerlijk zitcomfort, welke aan te passen is naar jouw persoonlijk voorkeur. Met keuze uit onze ruime assortiment aan stoffen, stel jij jouw persoonlijke bank samen. Met de hand gemaakt en speciaal naar jouw wensen. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!