Vigo

Loungebank

1795

Vigo

Loungebank

vanaf

1795

UrbanSofa heeft weer een nieuwe topper aan haar collectie toegevoegd. Deze Vigo is een echte eyecatcher voor jouw interieur. De zitkussens zijn voorzien van Pock-IT Seat hierdoor komen stijl en comfort samen. Ook deze bank is weer geheel zelf samen te stellen met o.a. een keuze uit de zeer uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa.

Vigo Loungebank

De nieuwste topper van UrbanSofa de Vigo in de loungevariant is een echte eyecatcher. De bank heeft een stijlvolle vormgegeven armleuning en mooie hoge metalen poten. Of je nu veel of weinig ruimte er is altijd wel een formaat die bij jou past. De bank is namelijk in verschillende formaten in o.a. zitting en loungedelen verkrijgbaar. De vaste zitkussen is voorzien van Pock-IT Seat. Hierdoor blijft de bank mooi in zijn vorm en heb je een heerlijk zitcomfort. Maak met behulp van de uitgebreide stoffen jouw persoonlijke bank. Speciaal voor jou gemaakt. Bezoek onze showroom en ervaar zelf hoe heerlijk het is loungen op deze topper.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!