Lausanne

Sofa

995

Lausanne

Sofa

vanaf

995

Een moderne stoere bank met zijn strakke vormgegeven smalle armleuning en metalen pootjes. Deze bank is in diverse maten en opstellingen te verkrijgen. Zo geeft de ronde longchair weer een zachtere uitstraling aan deze bank. Heb je niet voldoende ruimte voor een longchair dan kun je, net als bij diverse andere modellen, een halfronde losse hocker aanschuiven. De Lausanne is ook weer een bank met enorm veel mogelijkheden.

Lausanne Sofa

De Lausanne is een strakke vormgegeven bank met een wat smallere armleuning. De metalen pootjes geven de bank een wat een stoerdere uitstraling. Ook dit model is te verkrijgen in diverse zitcomfort. Of je nu houdt van een zachte of harde zit, het kan allemaal. Populair is daarbij de Pock-it seat. Hierbij is het zitkussen voorzien van een binnenvering. Dit geeft de bank een heerlijk, extra comfort en houden de kussens strak zijn vorm. Net als bij al onze banken is het mogelijk een bijpassende hocker te bestellen. Extra leuk maak je de bank met de toevoeging van de halfronde hocker. Leuk als extra bijzettafel maar ook heerlijk om de benen op te strekken. Geef de bank jouw persoonlijk touch met de keuze uit één van 200 trendy stoffen uit de collectie van UrbanSofa.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!