Odin

Eetkamerfauteuil

285

Odin

Eetkamerfauteuil

vanaf

285

Op zoek naar een eetkamerstoel met een tijdloze uitstraling en heerlijk zitcomfort dan is deze Odin vast iets voor jou. Deze eetkamerstoel is voorzien van interieurvering in het zitvlak wat een een heerlijk zitcomfort geeft. Dit staat garant voor lange avonden met veel plezier tafelen. Met keuze uit diverse onderstellen en onze uitgebreide stoffen collectie helemaal aanpasbaar voor jouw interieur. Ook verkrijgbaar als Barstoel.

Odin Eetkamerfauteuil

De Odin eetkamerstoel uit de UrbanSofa collectie heeft een tijdloze uitstraling en past in ieder interieur. Het zitvlak is standaard voorzien van de Premium Pock-it Seat. Deze interieurvering geeft de stoel een heerlijk zitcomfort. Bij de Odin heb je keuze uit drie verschillende onderstellen. Standaard wordt hij geleverd met een houten onderstel. Daarnaast heb je keuze uit de Flat swivel leg, een robuuste draaipoot. Of de Spider swivel een sierlijke draaipoot. In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Daarnaast helpen wij u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke eetkamerstoel. Met keuze uit de grote collectie stoffen van UrbanSofa is daar vast iets naar uw keuze bij. Ook leuk om te combineren met de Odin Barvariant.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!