Matteo

Eetkamerfauteuil

349

Matteo

Eetkamerfauteuil

vanaf

349

Een eetkamerfauteuil met stijl. Dat is deze Matteo eetkamerfauteuil. Zijn elegante en rondgevormde rugleuning geven de Matteo een stijlvol en robuust uiterlijk. Jouw eigen look bepaal jij met één van onze stoffen uit de grote collectie van UrbanSofa. Wie weet staat deze eyecatcher binnenkort wel in jouw eigen woonkamer.

Matteo Eetkamerfauteuil

Een van de laatste nieuwe ontwerpen uit de eetkamerfauteuil collectie van UrbanSofa is deze trendy Matteo. Stijlvol met een heerlijk zitcomfort. De fauteuil heeft een prachtige rond gebogen rugleuning wat tevens een prettige ondersteuning geeft. Het zwarte onderstel is elegant en erg stijlvol. Een uniek model en een echte eyecatcher voor jouw interieur. Geef deze eetkamerfauteuil jouw persoonlijke look. Maak jouw keuze uit één van de mooie stoffen uit de collectie van UrbanSofa. Er zijn meer dan 200 soorten. Ook verkrijgbaar in leder. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!