Odin

Barstoel

305

Odin

Barstoel

vanaf

305

Zoek je een barstoel met een stoere tijdloze uitstraling dan is deze Odin vast wat jij zoekt. De zitting is voorzien interieurvering en staat garant voor uren heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Zo prima aan te passen aan jouw bartafel of kookeiland.

Odin Barstoel

De Odin barstoel heeft een robuuste tijdloze uitstraling. Door de Premium Pock-it Seat welke is voorzien van interieurvering heeft deze barstoel een heerlijk zitcomfort. Niet iedere bartafel of kookeiland heeft een standaard hoogte. Daarom is de Odin dan ook in twee formaten verkrijgbaar. Met keuze uit wel meer dan 200 verschillende stoffen uit de UrbanSofa collectie kies jij zelf de uitstraling. Of je nu gaat voor een landelijk karakter of het stoere leder. Daarnaast is deze barstoel ook te combineren met de Odin eetkamerstoel. In onze showroom helpen we je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!