Quinten

Eetkamerfauteuil

329

Quinten

Eetkamerfauteuil

vanaf

329

Genieten van heerlijk lang tafelen doe je met deze Quinten eetkamerfauteuil. Het extra kussen aan de binnenzijde van de rugleuning geven de fauteuil extra comfort en een prachtige luxe uitstraling. Kom ook eens proefzitten, dan ben jij net als wij ook vast verkocht van deze heerlijke eetkamerfauteuil.

Quinten Eetkamerfauteuil

Op zoek naar een eetkamerfauteuil die garant staat voor gezellige avonden lang tafelen? Dan is dit model vast geschikt voor jou. De fauteuil is aan de binnenzijde voorzien van een extra kussen. Dit zorgt voor extra zitcomfort en geeft een luxe uitstraling. Met keuze uit diverse opties en een scala aan verschillende mooie en trendy stoffen, is de Quinten geheel naar eigen wens samen te stellen. Dat luxe en comfort voor een betaalbare prijs samen gaan, dat bewijst UrbanSofa met deze eetkamerfauteuil maar weer eens.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!