Signa

eetkamerfauteuil

310

Signa

eetkamerfauteuil

vanaf

310

Eindeloos combineren met een eetkamerfauteuil doe je met deze Signa. Zo heb je keuze uit diverse onderstellen van vaste houten poten tot diverse draaipoten. Door de Premium Pock-IT seat in de zitting een stoel met een heerlijk zitcomfort. Met keuze uit de grote stoffencollectie van UrbanSofa bepaal jij helemaal je eigenlook. Ook verkrijgbaar en te combineren als barvariant.

Signa Eetkamerfauteuil

De Signa eetkamerstoel heeft door de Premium Pock-IT seat een heerlijk zitcomfort. Met zijn eigentijds karakter een mooie aanvulling op jouw interieur. De stoel is volledig samen te stellen naar jouw wensen. Zo heb je keuze uit een drie-tal verschillende onderstellen. Of je nu gaat voor een lekkere draaistoel of een robuust houten onderstel. Jij bepaalt daarin jouw eigen keuze. Daarnaast heb je de keuze uit wel meer dan 200 verschillende soorten stoffen uit de UrbanSofa collectie geheel naar de laatste trend. Of je nu gaat voor een landelijke look of een stoere lederen stoel. Ook leuk om de deze stoel te combineren met de barvariant. In onze showroom vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!