Evan

Barstoel

369

Evan

Barstoel

vanaf

369

Maak kennis met één van de toppers uit onze collectie: de Evan barstoel. Een model met heel veel mogelijkheden om eindeloos te combineren. Met of zonder armleuning, een gesloten of open rug, met of zonder draaipoot. Kortom te veel om op te noemen. Deze barstoel moet je echt zelf komen ervaren. Ook verkrijgbaar als eetkamerfauteuil

Evan Barstoel

Een heerlijke barstoel met een mooi design en een heerlijk zitcomfort. Eventueel in jouw interieur te combineren met de Evan eetkamerfauteuil. De bar variant uit de Evan collectie heeft ook weer eindeloos veel mogelijkheden. Zo kan hij met of zonder armleuning en met een dichte of open rugleuning geleverd worden. Dit model heeft standaard een houten onderstel. Optioneel ook verkrijgbaar met een rotatie functie. Jij bepaalt met de uitgebreide stoffencollectie zelf de looks. Zo is er altijd wel een variant die past bij jouw wensen. Een prachtige barstoel die garant staat voor veel gezellige avonden zitplezier.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!