Fleur

Fauteuil

569

Fleur

Fauteuil

vanaf

569

Nieuw in de collectie van UrbanSofa is de Fleur. Een heerlijke comfortabele fauteuil met een prachtig design. De ronde vormen in combinatie met de strakke lijnen geven dit model een stijlvolle uitstraling. De Fleur is in vele combinaties verkrijgbaar. Kom langs en maak kennis met deze geweldige leuke fauteuil.

Fleur Fauteuil

Wat een leuke fauteuil is deze Fleur, een nieuwe aanwinst in de UrbanSofa collectie. Een model met een combinatie tussen comfort en design en past door de vele mogelijkheden in elk interieur. De Fleur biedt meerdere opties. Zo heb je de keuze uit een vast onderstel van hout of een wat stoerdere draaipoot. Met keuze uit onze grote collectie aan meubelstoffen kun je eindeloos combineren. Kies eens voor een contrasterende bies. Dat geeft meteen een heel ander effect. Stel ook zelf jouw eigen persoonlijke fauteuil samen en geniet van het heerlijke zitcomfort.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!