Chelsea

Fauteuil

695

Chelsea

Fauteuil

vanaf

695

Wat een prachtige oorfauteuil is deze Chelsey. Eén van de klassiekers in de collectie van UrbanSofa met een heerlijke comfortabele zit. Verkrijgbaar in vele opties met o.a. een vlakke of gecapitonneerde rug. De Chelsey is volledig naar jouw voorkeur samen te stellen. Kom langs en ervaar zelf het comfort en de mogelijkheden van deze klassieker.

Chelsey Fauteuil

Deze fauteuil is niet alleen een genot qua zitcomfort, maar ook nog eens een lust voor het oog. Een oorfauteuil met een luxe uitstraling en één van de klassiekers uit onze landelijke, romantische collectie. Het zitcomfort van dit model is naar jouw persoonlijke voorkeur aan te passen. Daarnaast heb je keuze uit een vlakke of gecapitonneerde rug. De Chelsey is helemaal persoonlijk en naar jouw wensen samen te stelle met keuze uit meer dan 200 soorten meubelstoffen. Daarnaast is het mogelijk een stoere nagel of afwijkende bies toe te voegen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs en wij vertellen je er graag meer over.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!