Livorno

Relaxfauteuil

1195

Livorno

Relaxfauteuil

vanaf

1195

De Livorno, een fauteuil uit onze landelijke collectie, is voorzien van de elektrische recliner en uniek in zijn soort. Het zitcomfort van deze fauteuil is nog aangenamer omdat hij elektrisch verstelbaar is. Zie jij je ook al helemaal zitten? Met keuze uit de grote stoffencollectie van UrbanSofa en uit een vlakke of gecapitonneerde rug stel je deze fauteuil samen geheel naar jouw persoonlijke wensen.

Livorno Relaxfauteuil

Wat zijn we trots op deze Livorno elektrische relaxfauteuil. Een ware klassieker uit onze landelijke collectie. Hier komt comfort en een luxe uitstraling samen. De fauteuil is voorzien van een elektrische relax functie welke te bedienen is aan de binnenkant van de armleuning. Tevens is hij ook voorzien van een usb oplader. Zo maak je relaxen wel heel aangenaam. De fauteuil is verkrijgbaar met een vlakke of gecapitonneerde rug. Daarnaast is hij verkrijgbaar in meer dan 200 trendy meubelstoffen en in leder.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!