Flynn

Fauteuil

595

Flynn

Fauteuil

vanaf

595

Zoek je een comfortabele fauteuil, maar ook een echte eyecatcher dan is deze Flynn echt iets voor jou. Wat een geweldige uitstraling heeft dit model. Standaard voorzien van stijlvolle houten poten, maar ook verkrijgbaar met een metalen draaivoet. Net als bij al onze fauteuils uit te breiden met een bijpassende hocker.

Flynn Fauteuil

Eén van onze toppers is deze Flynn, een fauteuil met een optimaal zitcomfort. Door zijn design een ware eyecatcher in jouw interieur. Dit model is standaard voorzien van prachtige houten poten maar tevens aan te passen naar een metalen draaivoet. Net als bij al onze fauteuils uit te breiden met een bijpassende hocker. Dit maakt jouw relax moment compleet. Ben jij al om? Kom langs en aan de hand van onze uitgebreide stoffencollectie helpen wij je bij het samenstellen van jouw persoonlijk Flynn fauteuil.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!