UrbanSofa fauteuil voor u op maat

Speciaal op maat voor jou

UrbanSofa fauteuil voor u op maat

Een fraaie fauteuil completeert uw woonkamer. Uw stijl, die kiest u natuurlijk helemaal zelf. Zowel voor klassiek als trendy maatwerk moet u ook t.a.v. een fauteuil bij Urban Sofa zijn. Net als op het gebied van zitbanken en eettafels kunt u ook een fauteuil van UrbanSofa naar wens op maat vormgeven.

Allereerst heeft u de keuze uit niet minder dan 200 verschillende meubelstoffen en -materialen. Van leer tot velours, beschikbaar in alle denkbare kleuren. En als dat niet genoeg is kunt u bovendien uw eigen bekleding bij ons aanleveren. Dat maakt een Urban Sofa fauteuil met recht volledig uniek.

Urban Sofa: van statige tot relax fauteuil​

Op de website van Lévora, dé UrbanSofa specialist van het zuiden van ons land, vindt u een groot aantal verschillende modellen fauteuils. Een greep uit de mogelijkheden:

  • De Aspen met zijn unieke, grote, ronde zit en gebogen rug met kussencapiton. Deze bijzondere UrbanSofa fauteuil is ook verkrijgbaar in tweezitscombinatie.
  • De Livorno Relaxfauteuil voor ultiem zitgenot, elektrisch verstelbaar en zelfs voorzien van een USB telefoonlader.
  • De Calore, een moderne zitfauteuil met een retro uitstraling.

UrbanSofa biedt een fauteuil voor ieder type zitbehoefte. Voor iedere functionele wens en voor ieder soort uitstraling.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Finetune uw zitgenot

Selecteer op onze website het basismodel dat uw voorkeur heeft en bekijk de specifieke productfolder. Want wilt u uw UrbanSofa fauteuil in de uitvoering zoals u hem op onze website zag, of heeft u volstrekt eigen ideeën omtrent het design? Ieder model is sowieso verkrijgbaar in wel haast een ontelbaar aantal materiaal- en kleuruitvoeringen. Afhankelijk van het model kunt u daarnaast voor specifieke opties kiezen zoals een draaipoot in plaats van houten pootjes, voor extra contrasterende stiksels of voor speciale handvaten om uw stoel te verplaatsen. Ook wieltjes zijn bij sommige modellen mogelijk.

Een fauteuil van UrbanSofa wordt vervaardigd m.b.v. de meest hypermoderne machines, maar ook met de hand. Kom naar de winkel van Lévora in Eindhoven en wij helpen u om uw droomfauteuil op maat samen te stellen.

Kom langs in de

showroom!