Calore

Fauteuil

595

Calore

Fauteuil

vanaf

595

De Calore is een hippe fauteuil met een retro look. Een uniek exemplaar in de collectie van UrbanSofa. Standaard geleverd met houten poten maar optioneel ook aan te passen naar een metalen draaivoet. Kortom een fauteuil met een geweldige loos en een heerlijk zitcomfort.

Calore Fauteuil

Wat een uniek exemplaar, deze Calore fauteuil met zijn hippe en een beetje retro uiterlijk. Dit model is standaard voorzien van houten poten maar voor een stoerdere variant aan te passen naar een metalen draaivoet. Een fauteuil met eigentijds karakter die vast prachtig staat in jouw interieur. Geef jouw persoonlijke touch met de keuze uit de uitgebreide stoffencollectie van Urbansofa. Zo wordt ieder meubelstuk persoonlijk op maat voor jou gemaakt.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!