Als je aan Geldrop denkt denk je al snel aan de DAF fabriek, of aan de Peijnenburg waar al meer dan 130 jaar de lekkerste ontbijtkoeken worden gemaakt.

Maar van oudsher is Geldrop al verweeft met de textielindustrie. Rond 1850 werden de grote fabrieken, arbeiderswoningen en de statige huizen van de fabrikanten gebouwd. Informatie over deze rijke geschiedenis is nog altijd te bewonderen in het weverijmuseum En in het centrum van Geldrop vind je nog altijd de statige huizen waar nu een aantal leuke restaurants zijn gevestigd.

Textiel zit in ons bloed

Op de site van het weverümuseum staat vermeld “Textiel zit in ons bloed” Dat sluit ook aan bij Lévora Woonwinkel. Textiel wordt gebruikt voor veel producten. Zo ook voor meubels. En dat vind je te kust en te keur terug in onze winkel gelegen in Eindhoven, aan de rand van Geldrop. Als UrbanSofa dealer van het zuiden vind je nagenoeg de complete collectie. Hier verkopen ze diverse banken, fauteuils, eetkamerstoelen etc. van het merk UrbanSofa.

Met een collectie meubelstoffen wat bestaat uit meer dan 200 eigentijdse stoffen en verschillende soorten leder past ons de slogan van het weverijmusseum volledig. En zo komt een stukje van de rijke textielgeschiedenis van Geldrop terug.

Een bank, fauteuil, eetkamerstoel etc van UrbanSofa kies je niet zomaar uit. Zoals al gezegd heb je hierbij de keuze uit meer dan 200 eigentijdse stoffen en verschillende soorten leder. De collectie UrbanSofa meubelstoffen worden samengesteld door onze trendwatchers die zich continu laten inspireren op de meest toonaangevende beurzen wereldwijd. Zij kiezen uiteindelijk de allermooiste stoffen om de collectie mee te verrijken. Zo ben je verzekerd dat je altijd de keuze hebt uit de laatste
trends op het gebied van kleur en materialen. Door de grote verscheidenheid aan keuzes voor ieder wat wils.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

UrbanSofa collectie

UrbanSofa biedt een ruime keuze aan meubels van landelijk, romantische tot robuust en industrieel? Dit vind je allemaal terug. Zo heb je één van onze toppers de UrbanSofa Firenca Loungebank een model wat past in zowel een landelijk als modern interieur en verkrijgbaar in diverse opstellingen. En bovenal met een heerlijk comfortabel zitcomfort. Op zoek naar een wat klassieker, romantisch model dan past daar zeker UrbanSofa Calmont sofa uitproberen. Maar ook op het gebied van eetkamerstoelen is er veel te bieden. Eén van onze favorieten zelf is de UrbanSofa raven-eetkamerfauteuil. Verkrijgbaar in verschillende varianten van stoer tot romantisch.

Al onze banken zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Van hoekbank tot 3 zits. Met keuze uit zitdiepte, zitcomfort en natuurlijk de grote keuze aan stoffen. Samen met u stellen we uw persoonlijke UrbanSofa samen.

Heb je interesse in de UrbanSofa collectie? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Eindhoven en ervaar zelf het comfort van een UrbanSofa bank.

Onder het genot van een kopje koffie of thee helpen wij u graag.

Kom langs in de

showroom!