Raven

Barstoel

279

Raven

Barstoel

vanaf

279

Ga je voor kwaliteit, comfort en uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs, dan past deze Raven barstoel vast bij jou. Stel helemaal zelf jouw eigen persoonlijke eetkamerfauteuil samen. Of je nu gaat voor leder, velvet of een mooie geweven stof. Met keuze uit 5 verschillende uitvoeringen zit er vast een optie bij die bij jou past. Ook verkrijgbar als eetkamerfauteuil variant.

 

Raven Barstoel

Heerlijk comfortabel zit je aan je bartafel met deze Raven barstoel. Verkrijgbaar in diverse opties met keuze uit verschillende uitvoeringen qua rugleuning en pootkleur. Tevens optioneel toe te voegen diverse handvaten. Deze barstoel is in jouw interieur leuk te combineren met de Raven eetkamerfauteuil. Met keuze uit de grote collect aan meubelstoffen van UrbanSofa stel jij jouw persoonlijke set samen. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!