Firenca

Hoekbank

2295

Firenca

Hoekbank

vanaf

2295

Onze topper de Firenca. Deze heerlijke comfortabele bank past in zowel een modern als landelijk interieur. De brede armleuning en zitkussens van de Firenca zijn voorzien van een brede bies. Dit geeft de bank een rijke en stijlvolle uitstraling. En niet te vergeten is het heerlijk zitcomfort van deze bank. Niets heerlijker thuiskomen met de Firenca in jouw huis. Deze bank heeft eindeloos veel mogelijkheden qua opstelling, zitcomfort en stoffen. Zelfs de rugkussens zijn naar jouw specifieke wensen aan te passen. Kom langs en ervaar zelf het zitcomfort en unieke uitstraling van deze topper.

Firenca Hoekbank

Of je nu gaat voor een grote hoek- of u-bank of een wat kleiner model, deze Firenca past altijd in jouw interieur. Of je nu van landelijk of modern houdt, het kan allemaal. Zijn brede armleuning met bies welke ook terugkomt in de rug- en zitkussens, geven de bank een rijke uitstraling. Jij bepaalt zelf de opstelling en maat van deze bank. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit vier verschillende soorten rugkussens. Of je nu gaat voor het tijdloze plain Casia of het prachtige diamond Brooklyn patroon, het staat deze Firenca allemaal. Het maakt niet uit of je van een zachte of stevige zit houdt, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook zijn er met de ruime stoffen collectie, talloze mogelijkheden qua look en feel. Zo maakt UrbanSofa iedere bank persoonlijk op maat voor jou. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!