UrbanSofa Pock-IT seat

Nieuw: de Premium Pock-IT seat

Al veel klanten ontdekten het heerlijke zitcomfort van de UrbanSofa banken. Onlangs hebben zij daaraan de nieuwe “premium Pock-IT seat toegevoegd. Naast de reeds bestaande, comfort seat , hard seat, latex vlokvulling een mooie uitbreiding.
Daarbij ontvang je op de premium Pock-IT seat maar liefst 5 jaar garantie.

Maak kennis met de nieuwste zitcomfort van UrbanSofa.

Samenstelling Premium Pock-IT seat

De UrbanSofa premium Pock-IT Seat is opgebouwd uit meerdere lagen. Hij begint met koudschuim en daarna de pock-it veer. Vervolgens krijg je weer een laag koudschuim en daaroverheen de traagschuim.

De Pock-it veer is een interieurvering welke dusdanig is geproduceerd waardoor ze een nog betere ondersteuning bieden. Daarnaast zorgt deze ervoor dat de kussen weer in zijn oorspronkelijke vorm terug komt. Het HR koudschuim wat wordt gebruikt staat bekend om zijn zeer hoge veerkracht en lange levensduur. De Seats worden afgedekt met een NASA traagschuim. Hierdoor past de premium Pock-IT seat zich helemaal aan naar het lichaam.

De Premium Pock-IT seat is verkrijgbaar tegen een meerprijs van slechts € 36,- per zitting, waarop je maar liefst 5 jaar garantie ontvangt.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Waar te koop?​

De nieuwe Pock-IT seat uitproberen. Kom dan naar Lévora Woonwinkel in Eindhoven. Wij zijn de UrbanSofa specialist van het zuiden. Als premium dealer hebben wij nagenoeg de hele collectie in de showroom staan. Dus ben je op zoek naar bijvoorbeeld de nieuwste aanwinst de Lausanne bank, of één van de andere populaire UrbanSofa modellen zoals de San Remo, Montreal of Firenca? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je de Brabantse gemoedelijkheid met persoonlijke aandacht voor de klant.

Meer informatie, neem gerust contact met ons op of kom langs.

Kom langs in de

showroom!