Cesano

Sofa

1695

Cesano

Sofa

vanaf

1695

Wat een schitterende vormgeving. De Cesano is voorzien van brede armleuning en de pootjes zijn van massief geborsteld aluminium. Dit geeft de bank een stoere, strakke uitstraling en de Cesano past hiermee perfect in een industieel interieur. Een bank met een heerlijk zitcomfort, aanpasbaar naar eigen wens. Jij bepaalt zelf de opstelling en met keuze uit de meer dan 200 verschillende stoffen uit de collectie van UrbanSofa is er vast de perfecte match voor jou te vinden.

Cesano Sofa

De Cesano met zijn brede armleuning en massief geborstelde aluminium pootjes is een prachtige combinatie tussen comfort en vormgeving. Een bank met een robuuste stoere uitstraling die heel goed past in een industrieel interieur. Ook deze bank kun je weer helemaal zelf samenstellen. Zo heb je keuze uit vier verschillende rugkussens en bepaal je zelf je eigen zitcomfort. Of je nu gaat voor de standaard comfort seat, hard seat of het ultieme Pock-it seat. De keuze is aan jou. Daarnaast heeft UrbansSofa een grote keuze uit diverse soorten stoffen en materialen. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!