Montreal

Hoekbank

2895

Montreal

Hoekbank

vanaf

2895

Wat een pracht exemplaar deze Montreal met zijn licht gebogen armleuning voorzien van handgemaakte capitonnage. Deze bank biedt diverse mogelijkheden qua opstelling, maten en zitcomfort. Ook heb je de keuze uit diverse soorten rugkussens. Van het wat strakkere casia tot en met de romantische gecapitonneerde rugkussens. Daarnaast is er nog eens een ruime keuze uit diverse stoffen en kleuren. Zo maak je de Montreal helemaal tot jouw bank om heerlijk in weg te dromen.

Montreal Hoekbank

Een bank om helemaal in weg te dromen dat is deze Montreal met zijn licht gebogen armleuning, voorzien van handgemaakte capitonnage. Als je houdt van romantisch en comfort, dan is dit vast helemaal jouw bank. Binnen het concept van UrbanSofa bepaal je alles helemaal zelf. Het formaat, de opstelling en het zitcomfort. Daarnaast is er een uitgebreide stoffencollectie met de laatste trends. Ga jij voor zachte velvet of romantisch geweven stoffen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Tot slot heb je keuze uit 4 verschillende type rugkussens, zoals het romantische capitonnage of de losse rugkussens van de vintage uitvoering. Wat is jouw favoriet?  

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!