Levante

Loungebank

1095

Levante

Loungebank

vanaf

1095

De Levante een prachte bank uit onze landelijke, romantische collectie. Op ambachtelijke wijze gemaakt met zijn prachtige handgemaakte capitonnage. De strakke armleuning geeft de bank een luxe uitstraling. Kortom een bank met stijl en allure. De Levante is verkrijgbaar in diverse opstellingen, of je nu voor een normale sofa, lounge of hoekbank gaat, het kan allemaal. Ook deze bank is weer leverbaar in meer dan 200 verschillende trendy stoffen. Zo wordt ook deze bank weer speciaal voor jou gemaakt.

Levante loungebank

In onze landelijke lifestyle collectie is de Levante een uniek exemplaar. De vlakke rug van deze bank is afgewerkt met handgemaakte capitonnage en hij is met zijn strakke armleuning een lust voor het oog. Zoek je een romantische loungebank dan is de Levante vast iets voor jou. Vanuit het UrbanSofa concept heb je keuze uit diverse maten en opstellingen, aanpasbaar aan jouw interieur. Zelfs het formaat van het loungedeel bepaal jij. Tevens zijn er verschillende soorten zitcomfort en met de keuze uit 200 verschillende soorten trendy en luxe stoffen stel jij jouw persoonlijke Levante Loungebank samen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!