Lausanne

Loungebank Rond

1995

Lausanne

Loungebank Rond

vanaf

1995

Een moderne stoere bank met zijn strakke vormgegeven smalle armleuning en metalen pootjes. Deze bank is in diverse maten en opstellingen te verkrijgen. Zo geeft de ronde longchair weer een zachtere uitstraling aan deze bank. Heb je niet voldoende ruimte voor een longchair dan kun je, net als bij diverse andere modellen, een halfronde losse hocker aanschuiven. De Lausanne is ook weer een bank met enorm veel mogelijkheden.

Lausanne Loungebank Rond

Wat een luxe uitstraling heeft deze Lausanne met zijn ronde lounge. De ronde vormen gecombineerd met de strakke vormgeving maken de bank een lust voor het oog. Door toevoeging van de stoere metalen pootjes maak je een mooie combinatie in jouw interieur. Heb je wat meer ruimte dan is een toevoeging van een hoekdeel ook erg mooi bij deze bank. Er zijn dus weer talloze mogelijkheden. Jij maakt zelf jouw keuze in de afmeting, opstelling, zitcomfort, kleur en samenstelling van het stof. Kortom weer een prachtige model uit de UrbanSofa collectie die persoonlijk op maat gemaakt wordt voor jou.  

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!