Firenca

Sofa

995

Firenca

Sofa

vanaf

995

Onze topper de Firenca. Deze heerlijke comfortabele bank past in zowel een modern als landelijk interieur. De brede armleuning en zitkussens van de Firenca zijn voorzien van een brede bies. Dit geeft de bank een rijke en stijlvolle uitstraling. En niet te vergeten is het heerlijk zitcomfort van deze bank. Niets heerlijker thuiskomen met de Firenca in jouw huis. Deze bank heeft eindeloos veel mogelijkheden qua opstelling, zitcomfort en stoffen. Zelfs de rugkussens zijn naar jouw specifieke wensen aan te passen. Kom langs en ervaar zelf het zitcomfort en unieke uitstraling van deze topper.

Firenca Sofa

De Firenca is één van onze toppers uit de UrbanSofa collectie en geschikt voor ieder interieur. Door zijn unieke vormgeving met brede armleuning voorzien van een brede bies past hij in een zowel landelijke als moderne inrichting. De bank biedt een keuze uit vier verschillende rugkussens. Ga jij voor het prachtige diamond patroon, de Brooklyn, of het tijdloze strakke Casia design. Of je nu van een zachte of wat hardere zit houdt, de keuze is aan jou. Standaard is de bank voorzien van de comfort seat, maar ook o.a. aan te passen naar de ultieme Pock-IT seat met binnenvering. Iedere bank wordt persoonlijk op maat gemaakt en wij bieden een ruime keuze uit wel 200 trendy stoffen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!