Merano

Hoekbank

2295

Merano

Hoekbank

vanaf

2295

De Merano is een bank met een eigentijds design. Een comfortabele bank die past in ieder interieur. Zijn brede armleuning en de bies met Franse stiknaad geven de bank een stoer uiterlijk. Een bank met het heerlijke zitcomfort van UrbanSofa. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en opstellingen. Met keuze uit een groot scala aan verschillende stoffen en materialen maak jij de Merano tot je eigen lifestyle bank.

Merano Hoekbank

Of je nu gaat voor een grote of kleine hoekbank, bij deze Merano kan het allemaal. Met zijn heerlijke zitcomfort en eigentijds design en heerlijke leefbank. De brede armleuning en Franse stiknaad bies geven de bank een stoere uitstraling. UrbanSofa heeft een collectie van meer dan 200 stoffen geheel naar de laatste trends. Met keuze uit diverse opstellingen en stoffen maak jij de Merano geheel naar jouw persoonlijke voorkeur. Wij helpen je graag met het maken van jouw favoriete keuze. Zo wordt ook de Merano speciaal voor jou met de hand gemaakt.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!