Lorenzo

Loungebank Rond

995

Lorenzo

Loungebank Rond

vanaf

995

De Lorenzo is een bank met een combinatie tussen landelijk en lifestyle. Door zijn vele mogelijkheden passend in ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse opstellingen en zitcomfort en met keuze uit 200 verschillende stoffen uit de UrbanSofa trendy stoffen collectie. Bezoek onze showroom, wij helpen je graag om jouw persoonlijke Lorenzo bank samen te stellen.

Lorenzo Sofa

Deze Lorenzo is door zijn uitstraling en combinatie tussen landelijk en lifestyle, passend in ieder interieur. De bank heeft een brede armleuning en door geen band aan de bovenkant van de rugkussens te plaatsen, ontstaat een doorlopend rugkussen en is er een speels accent toegevoegd. Of je nu een 2-zits, 3-zits of zelfs een 4-zits of meer wil, het is ook bij deze bank van UrbanSofa allemaal mogelijk. Ook bij deze bank heb je keuze uit diverse mogelijkheden qua zitcomfort en zitdiepte. Met de ruime keuzeuit onze trendy stoffencollectie maak jij deze Lorenzo helemaal tot jouw persoonlijke bank.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!