Tommy

Hoekbank

2295

Tommy

Hoekbank

vanaf

2295

Wat een uniek exemplaar is dit. Met zijn robuuste karaktervolle, exclusieve uitstraling een echte leefbank voor het hele gezin. Met deze bank haal je een betaalbaar designermeubel in huis. De bank heeft een diepte van 110 cm, heerlijk om in weg te dromen. Maar door de toevoeging van de flexibele losse rugkussens ook geschikt voor de wat actievere zit. Ook bij de Tommy kun je weer eindeloos combineren qua opstelling en met meer dan 200 verschillende stoffen wordt ook deze bank door UrbanSofa weer speciaal voor jou met de hand gemaakt.

Tommy Hoekbank

De Tommy is met zijn robuuste karaktervolle uitstraling en diepte van 110 cm een echte leefbank voor het hele gezin. Niets heerlijkers dan met het hele gezin weg te dromen in deze bank. Zijn vormgeving geeft de bank een exclusieve uitstraling. Een uniek designer meubel, degelijk en toch betaalbaar. De flexibele rugkussens maken dat de bank ook prima geschikt is voor een wat actievere zit. Ook deze bank is weer volledig zelf samen te stellen. Formaat, kleur jij bepaalt het allemaal zelf. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!