Firenca

Loungebank

1695

Firenca

Loungebank

vanaf

1695

Onze topper de Firenca. Deze heerlijke comfortabele bank past in zowel een modern als landelijk interieur. De brede armleuning en zitkussens van de Firenca zijn voorzien van een brede bies. Dit geeft de bank een rijke en stijlvolle uitstraling. En niet te vergeten is het heerlijk zitcomfort van deze bank. Niets heerlijker thuiskomen met de Firenca in jouw huis. Deze bank heeft eindeloos veel mogelijkheden qua opstelling, zitcomfort en stoffen. Zelfs de rugkussens zijn naar jouw specifieke wensen aan te passen. Kom langs en ervaar zelf het zitcomfort en unieke uitstraling van deze topper.

Firenca Loungebank

Voor het lekkere loungen moet je bij een bank van UrbanSofa zijn. De Firenca is daarbij één van onze toppers en geschikt in zowel een landelijke als modern interieur. De bank is voorzien van brede armleuningen en een bies welke ook weer terugkomt in de rug- en zitkussens. Uniek is de keuze uit de vier verschillende soorten rugkussens. Heel mooi is hij met het diamond Brooklyn patroon maar zeker net zo top in het tijdloze plain Casia design. Combineer daarbij jouw eigen zitcomfort en maak keuze uit één van onze 200 trendy stoffen. Zo stel je jouw persoonlijke loungebank samen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!