Louise

Sofa

1095

Louise

Sofa

vanaf

1095

De Louise is met recht een echte eyecatcher voor jouw interieur. De organische vormen geven dit model een exclusieve uitstraling. De Pock-IT seat binnenvering zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse opstellingen. Stel met behulp van de ruime keuze uit de stoffencollectie van UrbanSofa jouw eigen persoonlijke bank samen.

 

Louise Sofa

Wat een bijzondere bank deze Louise Sofa uit de UrbanSofa collectie. De bank heeft prachtige organische vormen wat een elegante uitstraling geeft. Standaard is de bank voorzien van de Pock-it seat binnenvering. Dat zorgt voor extra zitcomfort. De uitstraling van jouw bank bepaal je zelf. Bij UrbanSofa heb je namelijk keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen. Zo wordt iedere bank speciaal voor iedere klant persoonlijk gemaakt. zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse opstellingen. Stel met behulp van de ruime keuze uit de stoffencollectie van UrbanSofa jouw eigen persoonlijke bank samen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!