Milan

Hoekbank

2495

Milan

Hoekbank

vanaf

2495

Maak kennis met onze nieuwste topper: de Milan. Door zijn elegante stalen onderstel en met de extra dikke comfortabele zitkussens, is dit een bank met stijl en comfort. Ook deze bank is, zoals je van ons gewend bent, verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen. Met de keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie, maak je van deze Milan jouw persoonlijke bank.

Milan Hoekbank

Droom heerlijk weg op deze hoekbank met stijl en comfort. De Milan met zijn elegante stalen onderstel en extra dikke comfortabele zitkussens, is niet alleen een lust voor het oog, maar zit ook nog eens heerlijk. Hier komt elegantie en comfort samen. Heb je ruimte voor een grote hoek of u-bank, of juist liever wat kleiner, het kan allemaal. Jij bepaalt zelf het formaat, de kleur en het zitcomfort van jouw bank.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!