Pascalle

Hoekbank

2295

Pascalle

Hoekbank

vanaf

2295

De Pascalle, een bank met luxe en comfort, stijlvol door zijn strakke banen. Deze bank heeft een vaste zitting met Pock-IT seat binnenvering, wat hem extra comfortabel maakt. Met onze keuze uit diverse maten, opstellingen en trendy stoffen maak jij deze bank tot jouw persoonlijke UrbanSofa bank.

Pascalle Hoekbank

De Pascalle met zijn strakke banen en afgeronde hoek is een bank met een prachtige luxe uitstraling. Standaard uitgevoerd met de comfortabele Pock-IT seat binnenvering. Ook deze uitvoering is verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen. Met de keuze uit onze uitgebreide trendy stoffencollectie maak je het helemaal tot jouw persoonlijke bank. Leuk detail is de mogelijkheid om een USB-aansluiting aan de bank toe te voegen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!