Amy

Barstoel

379

Amy

Barstoel

vanaf

379

Een streling voor het oog deze prachtige Amy barstoel. Voorzien van prachtig met de handgemaakte capiton in de rugleuning. Optioneel bestaat de mogelijkheid om ook de achterzijde te voorzien van capiton, wat deze barstoel een nog luxere uitstraling geeft. Met keuze uit diverse opties volledig samen te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Amy Barstoel

Uniek in zijn soort is deze Amy barstoel met zijn rijke uitstraling. Een lust voor het oog aan jouw bartafel. Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en geheel naar eigen wens samen te stellen. De barstoel is voorzien van prachtig capiton in de rugleuning en deze is optioneel ook aan de achterzijde toe te voegen. Echt vakmanschap wat nog geheel met de hand wordt gemaakt. De barstoel is voorzien van een mooie lage afgeronde armleuning. Het verend interieur zorgt voor een geweldige zitcomfort. De barstoel is verkrijgbaar in diverse opties en geheel zelf samen te stellen. In jouw interieur leuk te combineren met de Amy en Aniston eetkamerfauteuil.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!