Milou

Eetkamerfauteuil

319

Milou

Eetkamerfauteuil

vanaf

319

De Milou is een prachtige eetkamerfauteuil met zijn mooie knopen in de rug. Hij past heel mooi bij de hotel chic stijl en in een landelijk interieur, maar komt ook zeker goed tot zijn recht in een wat modernere inrichting. Een heerlijke stoel met een comfortabele zit.

Milou Eetkamerfauteuil

De prachtige knopen in de rug geven deze eetkamerfauteuil een luxe uitstraling. Dit model past zeker bij de hotel chic stijl en in een landelijk interieur. Maar hij misstaat zeker ook niet bij een wat modernere inrichting. De Milou is met zijn zwarte houten onderstel een degelijke stoel met een prima zitcomfort. Met keuze uit de uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa maak jij de Milou helemaal tot jouw persoonlijke eetkamerfauteuil.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!