Evan

Eetkamerfauteuil

329

Evan

Eetkamerfauteuil

vanaf

329

Maak kennis met één van de toppers uit onze collectie: de Evan eetkamerfauteuil. Een model met heel veel mogelijkheden om eindeloos te combineren. Met of zonder armleuning, een gesloten of open rug, met of zonder draaipoot. Kortom te veel om op te noemen. Deze stoel moet je echt zelf komen ervaren.

Evan Eetkamerfauteuil

Dit is met stip één van onze toppers. De Evan eetkamerstoel heeft enorm veel mogelijkheden. Een stoel die jij helemaal zelf kan samenstellen naar jouw persoonlijke voorkeur. De Evan is verkrijgbaar met en zonder armleuning en met een gesloten of open rugleuning. Standaard is hij verkrijgbaar met een houten zwarte onderstel. Liever een draaibare eetkamerstoel dat kan ook. Je heb maar liefst keuze uit twee soorten draaibare onderstellen. Met keuze uit de uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa stel jij dus helemaal jouw eigen eetkamerstoel samen. Een unieke eetkamerstoel die garant staat voor heerlijke avonden tafelen. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!