Jazz

Fauteuil

449

Jazz

Fauteuil

vanaf

449

Qua formaat wat bescheiden maar met een grootse uitstraling , dat omschrijft deze Jazz fauteuil het beste. Met zijn retro belijning in de rug een model dat past in zowel een landelijk als een modern interieur. Standaard geleverd met een houten poot, maar aan te passen naar een draaifauteuil met een stalen poot.

Jazz Fauteuil

Qua afmeting is hij wat bescheiden. Maar qua looks heeft deze Jazz een geweldige uitstraling. De rug van deze fauteuil is voorzien van een retro belijning. Hierdoor past hij in een modern interieur, maar zeker ook in een landelijke inrichting. De fauteuil wordt standaard geleverd met houten poten. Wil je graag een draaifauteuil dan is dat bij dit model ook mogelijk. Hij is namelijk ook te leveren met zwartstalen draaipoot. Iedere fauteuil wordt met hand speciaal voor jou gemaakt. Jij bepaalt zelf de look van deze leuke Jazz met keuze uit de uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa  

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!