Bella

Fauteuil

435

Bella

Fauteuil

vanaf

435

Met zijn elegante uitstraling is de Bella een echte aanwinst voor jouw interieur. De armleuning met zijn subtiele overloop geven de fauteuil een luxe uitstraling. Gemaakt met hoogwaardige materialen tegen een betaalbare prijs. De looks en het zitcomfort van deze fauteuil zijn persoonlijk door jou samen te stellen.

Bella Fauteuil

Een fauteuil met een elegante, luxe uitstraling. Tijdloos en daarmee passend in elk interieur. Mooi detail zijn de armleuningen die zijn voorzien van een subtiele overloop. Het zitcomfort van deze fauteuil is naar eigen voorkeur aan te passen. Of je nu gaat voor leder, een leuke print of een basic kleur, met keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie bepaal jij helemaal zelf de looks van deze fauteuil.  

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!