Palermo

Fauteuil

495

Palermo

Fauteuil

vanaf

495

Een fauteuil met een luxe uitstraling uit onze landelijke collectie. Een model met diverse mogelijkheden qua uiterlijk. Of je nu gaat voor het prachtige capiton of voor een wat strakkere variant met de vlakke rug. Ook leuk is de optie voor het toevoegen van de klassieke wielen. Helemaal relaxed is dit model als Daybed, waarbij de fauteuil is voorzien van een loungedeel waarop jij de benen kan strekken. Kortom een prachtige romantische fauteuil met een keur aan mogelijkheden.

Palermo Fauteuil

Binnen onze landelijke collectie is de Palermo één van onze toppers. Een fauteuil met een luxe uitstraling en vele mogelijkheden. Jij bepaalt zelf het zitcomfort en het uiterlijk. De fauteuil is verkrijgbaar met een vlakke of gecapitoneerde rug. Daarnaast is er keuze uit verschillende kleuren pootjes en/of klassieke wielen. Tevens is een het mogelijk een bijpassende hocker te bestellen. En tot slot is de Palermo ook verkrijgbaar als Daybed model. Hierbij is de fauteuil uitgebreid met een vast loungedeel. Zoals je gewend bent van UrbanSofa ook hier weer verkrijgbaar in verschillende stoffen en in leder.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!