Rosa

Fauteuil

895

Rosa

Fauteuil

vanaf

895

Met zijn ovale vorm een fauteuil met een luxe uitstraling en heerlijk om in weg te dromen. De Rosa is dan ook een lust voor het oog en past in ieder interieur. Stel aan de hand van de uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa zelf jouw eigen fauteuil samen.

Rosa Fauteuil

Organische vormen is een trend die niet meer weg te denken is uit ons interieur. Zachte ronde vormen geven een interieur een luxe uitstraling. Deze Rosa fauteuil is een heerlijk model om in te loungen. Het zitcomfort is aan te passen naar jouw favoriete voorkeur. Daarnaast heb je keuze uit meer dan 200 soorten stoffen uit de trendy collectie van UrbanSofa. Zie jij je al helemaal zitten? Kom dan langs en wij helpen graag bij het samenstellen van jouw Rosa fauteuil.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!