Premium collectie van UrbanSofa

Luxe in je huis met de premium collectie van UrbanSofa

Op zoek naar een nieuwe bank, eetkamer stoelen, tafels en meer? Dan moet je zijn bij Levora Woonwinkel in Eindhoven. Zij zijn UrbanSofa Premium dealer. Een populair merk met een veelzijdig en rijk assortiment aan banken, stoelen, tafels, fauteuils enzovoorts. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding. De meubels zijn volledig naar eigen keuze samen te stellen. Een uniek voor de klant op maat gemaakt meubelstuk. Maak kennis met de collectie van UrbanSofa.

UrbanSofa Banken

Urban Sofa heen een grote diversiteit aan banken. Hiermee vind je altijd wel de stijl en zitcomfort die bij jouw interieur past. Zo heb je de populaire Montreal. Een bank prachtig met de hand gecapitonneerd voor een romantisch look. Maar met een vintage stof uit de grote collectie meubelstoffen staat deze bank ook prachtig in een industrieel interieur. En wat dacht je van de Firenca, Lorenzo of Giorno. Prachtige banken en met keuze uit ruim 200 verschillende stoffen past deze in elk interieur. En wat dacht je van de Auxerre. Een heerlijke bank uit te breiden met een heerlijke elektrische relax-functie. Dit is slecht een kleine greep uit de gehele collectie.

Daarnaast is iedere bank volledig naar eigen wens samen te stellen. Zoals genoemd is er een grote keuze uit de stoffen collectie. Ook zijn er diverse mogelijkheden qua zitcomfort. Houd je van een stevige zit, of een heerlijke plofbank. Urban Sofa heeft het comfort wat bij jou past. Ook bepaal jij zelf de gewenste opstelling en formaat van de bank. Of je nu gaat voor een 3 – zits bank, hoekbank of lekker wilt loungen. Een UrbanSofa past in ieder willekeurig huis. Groot, klein er is altijd een bank die bij jou past. Heb je het model van jouw dromen gevonden, dan gaan wij samen met jou aan de slag om de bank geheel speciaal naar jouw wensen samen te stellen.

Eetkamerstoelen

Ook heeft UrbanSofa een groot assortiment aan eetkamerstoelen. Van romantisch tot modern. En met keuze uit het zelfde uitgebreide assortiment van de stoffen collectie. Hierdoor heb je de mogelijkheid de hele collectie met elkaar combineren. En ook bij de eetkamerstoelen zijn er weer diverse mogelijkheden om naar eigen wens te personaliseren. Zo heb je de romantische Amy en Aniston eetkamerfauteuil met prachtig capiton. Uit te breiden met capation aan de achterzijde., keuze uit diverse kleuren stoelpoten, met bronzen of chromen nagels en diverse handgrepen. En zelfs al barstoel variant verkrijgbaar. Ook prachtig is de populaire Raven eetkamerstoel. Deze is maar liefst verkrijgbaar in 5 verschillende mogelijkheden. Hier heb je de keuze uit een rug met diamant look (Brooklyn), capiton, Banen, vlak of square. De raven stoel is geschikt voor elk interieur. Dit is slechts een kleine greep uit onze collectie. Er is veel meer zoals de landelijke Toulouse tevens als eetkamerbank verkrijgbaar of de moderne Bryan, Napoli, Leeds etc.

Zitmeubelen

Tafelcollectie

Fauteuils

Af maak je jouw interieur met een van de heerlijke fauteuils van UrbanSofa. Klassiek, trendy je vindt het allemaal. Zelfs is er een heerlijke elektrische collectie. Ook hier weer keuze uit de grote collectie van meubelstoffen. Leer, velvet, vintage, trendy etc. er is altijd wel een stof wat bij jou past.

Tafels

Naast de grote collectie aan zitmeubels heeft UrbansSofa ook een groot assortiment aan eettafels, salontafels, bijzettafels en sidetables. Tafels in diverse vormen en afmetingen, zoals de ovale Romy, de stoere Live edge, de van sleeperwoud gemaakt Burlington en nog veel meer. Ontdek in onze winkel de verscheidenheid aan keuzes die er zijn.

Bezoek Levora

Heb je interesse in de collectie van Urbansofa, dan ben je bij Levora aan het juiste adres. Zelf het zitcomfort van UrbaanSofa ervaren bezoek dan onze showroom in Eindhoven. Samen met jou gaan we aan de slag bij het samenstellen van jouw nieuwe interieur.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag 12.00 – 17.00. Lukt het niet om onze showroom te bezoeken binnen de reguliere openingstijden ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op dan plannen we graag een persoonlijke afspraak.

Kom langs in de

showroom!