Aniston

Eetkamerfauteuil

319

Aniston

Eetkamerfauteuil

vanaf

319

De Aniston is weer z’n topper uit de UrbanSofa collectie. Door het verend interieur een heerlijke eetkamerfauteuil met ultiem zitcomfort dat garant staat voor urenlang tafelen. Met zijn prachtige capiton in de rugleuning en optioneel ook aan de achterzijde, is de Aniston een lust voor het oog. Verkrijgbaar in diverse opties geheel naar eigen wens samen te stellen en ook verkrijgbaar als barstoel variant.

Aniston Eetkamerfauteuil

Wat een prachtige luxe eetkamerfauteuil met een heerlijk zitcomfort is dit. Deze fauteuil is in de rugleuning en optioneel ook aan de achterzijde voorzien van handgemaakt capitonage. Een ouderwets staaltje vakmanschap. Het verende interieur geeft de Anistion een heerlijk zitcomfort. Dit model is geheel naar eigen wens samen te stellen. Er is keuze uit verschillende pootkleuren en mogelijkheid om bronzen, zwarte of chromen nails aan te brengen. Met keuze uit maar liefst meer dan 200 verschillende meubelstoffen is ook deze eetkamerfauteuil helemaal door jou persoonlijk samen te stellen. Kom langs en ervaar zelf het heerlijke zitcomfort en de luxe uitstraling van de Aniston eetkamerfauteuil uit de landelijke lifestyle collectie van UrbanSofa.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!