Amy

Eetkamerfauteuil

349

Amy

Eetkamerfauteuil

vanaf

349

Een streling voor het oog deze prachtige Amy eetkamerfauteuil. Voorzien van prachtig met de handgemaakte capiton in de rugleuning. Optioneel bestaat de mogelijkheid om ook de achterzijde te voorzien van capiton, wat deze fauteuil een nog luxere uitstraling geeft. Met keuze uit diverse opties volledig samen te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Amy Eetkamerfauteuil

De Amy eetkamerfauteuil is een lust voor het oog. De rugleuning is voorzien van prachtig met de handgemaakte capitonage en heeft een subtiel verlaagde armleuning. De zitting is voorzien van een verend interieur wat extra zitcomfort geeft. Deze fauteuil biedt diverse opties en is geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je optioneel ook de rugleuning voorzien van capiton. Dit geeft de Amy een nog rijkere uitstraling. Daarnaast heb je keuze uit verschillende pootkleuren. Ook leuk is het om de fauteuil te voorzien van nagels welke te verkrijgen zijn in de kleuren zwart, chrome of bronze. Met de keuze uit de grote stoffencollectie van UrbanSofa maak jij je eigen persoonlijke combinatie. In onze winkel laten wij je graag zien en ervaren welke talloze mogelijkheden van UrbanSofa biedt.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!