Auxerre

Hoekbank

2495

Auxerre

Hoekbank

vanaf

2495

De Auxerre een bank met enorm veel mogelijkheden en een heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse opstelling met keuze uit drie soorten armleuningen en rugkussens, aan te passen naar eigen wens met of zonder het Recliner relax concept.

Auxerre Hoekbank

Zoek je een comfortabele hoekbank dan ben je bij deze Auxerre aan het juiste adres. Een bank met een heerlijk zitcomfort en uit te breiden met de elektrische relax functie. Deze bank heeft drie verschillende soorten armleuningen en rugkussens.  Jij bepaalt zelf het aantal zitplekken, de opstelling en de kleur, geheel passend in jouw interieur.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!