Milan

Loungebank

1795

Milan

Loungebank

vanaf

1795

Maak kennis met onze nieuwste topper: de Milan. Door zijn elegante stalen onderstel en met de extra dikke comfortabele zitkussens, is dit een bank met stijl en comfort. Ook deze bank is, zoals je van ons gewend bent, verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen. Met de keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie, maak je van deze Milan jouw persoonlijke bank.

Milan Loungebank

Houd jij ook zo van heerlijk relaxen op je bank? Misschien is deze Milan dan wel iets voor jou. De extra dikke zitkussens geven deze bank nog meer comfort. Het stalen onderstel geeft de bank een elegante uitstraling. Zoals je van UrbanSofa mag verwachten, is ook deze loungebank verkrijgbaar in diverse opstellingen met o.a. keuze uit drie lounge formaten. Of je nu van leder, linnen of velvet houdt in onze stoffencollectie vind je een keur aan mogelijkheden.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!